Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info

Sterk Beton werkt aan QRM: Quick Response Manufactoring

Sterk Beton is gestart met een QRM traject onder begeleiding van buro Censor. QRM staat voor Quick Response Manufactoring en is een bedrijfsbrede groeistrategie die organisaties sneller, flexibeler en slagvaardiger maakt.

Als vertrekpunt is ons beleid en werkwijze voor het continu verbeteren van de veiligheid gekozen. Hier wordt op uitgebreid met het werken aan orde en netheid via de 5s systematiek. Hier van uit wordt verder gewerkt aan een organisatie- en cultuurverandering waarbij bottom-up gewerkt wordt ipv top-down.

Vanuit de bottom up werkwijze willen we medewerkers de ruimte geven zich te ontwikkelen, en verantwoording te nemen in slimmer werken in plaats van harder, en sfeer en omgangsvormen op de werkvloer.

De werkwijze van Sterk Beton past binnen de doelstellingen van het Europees Sociaal fonds voor duurzame inzetbaarheid:

 • Het bevorderen van gezond en veilig werken, waaronder een gezondere leefstijl, het terugdringen van werkstress en ongewenst gedrag in de werksfeer
 • Het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden

Het project wordt dan ook mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal fonds van de Europese Unie.

Deel dit verhaal:

Geschreven door:

Sietse Holdinga

Zoeken

Projecten
 • 17 appartementen ELTA te Amsterdam

  Voor Bot Bouwgroep werden grote gesegmenteerde balkons geleverd die haarfijn op elkaar aansluiten voor CPO project 17 appartementen ELTA te Amsterdam.

  Read more...

 • Overkluizing KV station Breukelen

  Voor Dura Vermeer Beton- en waterbouw werden deze liggers ontworpen en geleverd voor een overkluizing bij KV station Breukelen. Deze liggers zijn een alternatief voor de traditionele voorgespannen T-balken. Het alternatief zorgt voor kostenbesparing en risicobeheersing door de snelle levering en kortere bouwtijd.

  Read more...

 • De Poortwachters van de Velsertunnel

  Deze 60 ton zware balken vormen de aanrijbeveiligingsconstructie voor de geheel gerenoveerde Velsertunnel. In de zeer zwaar bewapende balken is een staalconstructie opgenomen voor het hoogte detectiesysteem. Door uitwerking in BIM en het op locatie bij de wapeningsleverancier invlechten van deze staalconstructie kon dit gerealiseerd worden. De balken zijn geproduceerd voor de bouwcombinatie Hyacint die in opdracht van Rijkswaterstaat de Velsertunnel renoveerde.

  Read more...

Overzicht alle projecten

Meer informatie

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring