Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info

Nieuws Sterk Beton

 •  

  Sterk Beton werkt aan QRM

  Sterk Beton werkt aan QRM: Quick Response Manufactoring Sterk Beton is gestart met een QRM traject onder begeleiding van buro Censor. QRM staat voor Quick Response Manufactoring en is een bedrijfsbrede groeistrategie die organisaties sneller, flexibeler en slagvaardiger maakt. Als vertrekpunt is..
 •  

  Kade elementen Harderwijk

  De betonnen elementen zijn bij ons de fabriek geproduceerd. Daarna zijn de schorten bij ons op het terrein gemetseld. Bekijk hier het plaatsingsfilmpje!
 •  

  BHV oefening op terrein van Sterk Beton

  Elk team is begeleid door verschillende BHV medewerkers van Sterk Beton. Na afloop zijn de oefeningen gezamenlijk geƫvalueerd. Dit leverde zeer nuttige en bruikbare tips op. We kijken terug op een geslaagde oefening met voor de brandweer gelegenheid te oefenen..
 •  

  17 appartementen ELTA te Amsterdam

  Voor Bot Bouwgroep werden grote gesegmenteerde balkons geleverd die haarfijn op elkaar aansluiten voor CPO project 17 appartementen ELTA te Amsterdam.
 •  

  Overkluizing KV station Breukelen

  Voor Dura Vermeer Beton- en waterbouw werden deze liggers ontworpen en geleverd voor een overkluizing bij KV station Breukelen. Deze liggers zijn een alternatief voor de traditionele voorgespannen T-balken. Het alternatief zorgt voor kostenbesparing en risicobeheersing door de snelle levering..
 •  

  De Poortwachters van de Velsertunnel

  Deze 60 ton zware balken vormen de aanrijbeveiligingsconstructie voor de geheel gerenoveerde Velsertunnel. In de zeer zwaar bewapende balken is een staalconstructie opgenomen voor het hoogte detectiesysteem. Door uitwerking in BIM en het op locatie bij de wapeningsleverancier invlechten van..
 •  

  Productie Pompkelder

  Voor Dura Vermeer beton- en waterbouw werd een grote pompkelder in prefab segmenten ontworpen en geleverd, zodat deze kelder voor de ongelijkvloerse kruising in de N276 bij Sittard snel en veilig gerealiseerd kon worden.
 •  

  Sterk Beton kelder in RTL Woontips

  In Woontips worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. Uitzending gemist? Bekijk hem hier
 •  

  Nieuwe LED verlichting in onze fabriek

  oor deze verlichting kunnen we uw betonproducten nog beter afwerken. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van sensoren waardoor de totale lichttoevoer altijd gelijk is.
 •  

  productie kadeelementen

  Voor de bouwcombinatie Dura Vermeer- Besix en Dura Vermeer Beton- en waterbouw hebben wij het afgelopen jaar kadeelementen geproduceerd. Hierbij hebben wij de opdrachtgever veel meerwaarde geboden door een methode te ontwikkelen waarbij het basalt vooraf bij ons op de..
 •  

  Complex metselwerk bibliotheek Den Helder

  Aannemer Dozy diende voor de bibliotheek Den Helder een gevel te realiseren met dusdanig complex metselwerk, met veel verschillende verbanden en relief, dat zij ons benaderd hebben om de mogelijkheid te onderzoeken voor het toepassen van prefab gevelelementen die de..
 •  

  Brugdekprincipe als alternatief

  Samen met Dura Vermeer Beton- en waterbouw is een brugdekprincipe ontworpen als alternatief voor de bekende voorgespannen liggers. Het grote voordeel van dit systeem is dat de brugdekken veel sneller geplaatst kunnen worden en direct belast en dus overreden..
Projecten
 • 17 appartementen ELTA te Amsterdam

  Voor Bot Bouwgroep werden grote gesegmenteerde balkons geleverd die haarfijn op elkaar aansluiten voor CPO project 17 appartementen ELTA te Amsterdam.

  Read more...

 • Overkluizing KV station Breukelen

  Voor Dura Vermeer Beton- en waterbouw werden deze liggers ontworpen en geleverd voor een overkluizing bij KV station Breukelen. Deze liggers zijn een alternatief voor de traditionele voorgespannen T-balken. Het alternatief zorgt voor kostenbesparing en risicobeheersing door de snelle levering en kortere bouwtijd.

  Read more...

 • De Poortwachters van de Velsertunnel

  Deze 60 ton zware balken vormen de aanrijbeveiligingsconstructie voor de geheel gerenoveerde Velsertunnel. In de zeer zwaar bewapende balken is een staalconstructie opgenomen voor het hoogte detectiesysteem. Door uitwerking in BIM en het op locatie bij de wapeningsleverancier invlechten van deze staalconstructie kon dit gerealiseerd worden. De balken zijn geproduceerd voor de bouwcombinatie Hyacint die in opdracht van Rijkswaterstaat de Velsertunnel renoveerde.

  Read more...

Overzicht alle projecten

Meer informatie

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Sterk Beton BV om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring